mouw
Gratis woordenboek Van Dale.
mouw de; vm; meervoud: mouwen 1 deel van een kledingstuk dat om de arm past: iem. iets op de mouw spelden iets wijsmaken; ik weet er geen mouw aan te passen er geen bevredigende oplossing voor te vinden; de mouwen opstropen zich klaarmaken voor een zware taak; iets uit zijn mouw schudden het onvoorbereid bedenken; België dat is een ander paar mouwen heel wat anders.
Mouw Wikipedia.
Vervorming van de mouw door beweging van de armen wordt gecompenseerd doordat de mouw, dankzij een brede polsopening, omhoog kan schuiven over de arm. Door een inkeping te maken, ofwel horizontaal ter hoogte van de elleboog, ofwel verticaal van de pols tot de elleboog kan een aanpassede mouw die niet rimpelt wanneer de arm bewogen wordt gemaakt worden.
Shirts met lange mouwen voor dames Shop online HM NL.
Top met lange mouwen. TOONT 36 van 188 Artikelen. Meer artikelen laden Meer artikelen laden. Zwarte Tops met Lange Mouw. Witte Tops met Lange Mouw. Terug naar boven. Over HM Group. MELD JE NU AAN. Word member en ontvang 10% korting gratis standaard verzending op je volgende aankoop.
Gemaakte mouw definitie Encyclo.
Spreekwoorden: 1914 Een gemaakte mouw., een voorwendsel, een verzinsel, bedrog. Eene in de 17supde-sup eeuw zeer gewone uitdr. gevonden wordt in Hooft's' Brieven, 237; 238; Tijdsch. XIII, 204; V. 276; Haagsche Reize, 124; V. Loon, 35; Tuinman I, 85; 126: Men heeft wel mouwen die los.
mouw Nederlands woordenboek Woorden.org.
deel van kledingstuk dat om je arm heen zit vb: de mouw is uit de jas gescheurd daar zullen we wel een mouw aan passen we vinden wel een oplossing hij schudt dat zomaar. Toon uitgebreidere definities. Deze woorden beginnen met mouw.:
Aap uit de Mouw Free Listening on SoundCloud.
Show me how to enable it. Aap uit de Mouw. Aap uit de Mouw. Na meer dan honderd shows in 2019, releases die het internet over vliegen en tours ver over de grens is het tijdperk van Aap uit de Mouw officieel aangebroken.
Mouw 11 definities Encyclo.
daar zullen we wel een mouw aan passen we vinden wel een oplossing. hij schudt dat zomaar uit zijn mouw hij verzint het zomaar. hem kun je wel iets op de mouw spelden iets laten geloven wat niet waar is.
mouw WikiWoordenboek.
mouw" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. mouw op website: Etymologiebank.nl. mouw op website: Etymologiebank.nl.
Hanneke Mouw Body Mind Experiences.
Om nu met beide voeten op de grond te blijven en te kunnen genieten van het leven in het nu, moet je zo af en toe een pitstop inlassen. Hanneke Mouw helpt je gedurende deze pitstop om je fysiek en mentaal weer helemaal op te laden!
Zoekresultaten.
837; iets in de mouw houden, iets geheim houden De Bo, 716 a; bij Campen, 3 of Spreuken, 3: Hy heftet noch inder mouwen, hy en laettet niet blijcken; Kluchtspel III, 275: Ons Swaentje zittense in de mouw, och, Janne, s'is' niet te doorgronden; Winschooten, 347: Sij sien of sij geen vijf tellen konden, en sij hebbender wel tien in de mouw: sij hebbense seggen sommige agter haar ooren; Halma, 362: Hij heeft er wel zeven in de mouw, hij is loos en arg, il est fin et rusé; Sewel, 500: Hy lykt of hy geen drie tellen kan en hy heeft er wel zeven in de mouw, he looks very silly though he is very cunning; Menschenw.
Tandarts Mouw Noordwolde. Aangesloten bij de KNMT.
De tandarts en het team van Tandartspraktijk P.A. Mouw bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid. Wanneer kunt u bij ons terecht en voor welke behandelingen.

Contacteer ons