mouwen
Mouw Wikipedia.
Vervorming van de mouw door beweging van de armen wordt gecompenseerd doordat de mouw, dankzij een brede polsopening, omhoog kan schuiven over de arm. Door een inkeping te maken, ofwel horizontaal ter hoogte van de elleboog, ofwel verticaal van de pols tot de elleboog kan een aanpassede mouw die niet rimpelt wanneer de arm bewogen wordt gemaakt worden.
Dames blouses lange mouw online kopen bonprix.
Terwijl blouses met lange mouwen een paar decennia geleden nog een minimalistisch karakter hadden en enigszins terughoudend waren, vind je tegenwoordig allerlei varianten in opvallende ontwerpen. Ook wie de voorkeur geeft aan een sportief-casual stijl vindt allerlei blouses met lange mouw met aantrekkelijke ruitmotieven of tijdloze strepen.
mouw WikiWoordenboek.
mouw" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. mouw op website: Etymologiebank.nl. mouw op website: Etymologiebank.nl.
Heren T-shirts korte mouwen bij wehkamp Gratis bezorging vanaf 20.
ronde hals 1730. Heren T-shirts korte mouwen. Je hebt een longsleeve, een singlet en ook een gewoon T-shirt met korte mouwen. De collectie T-shirts met korte mouwen bestaat uit veel allover printjes zoals stipjes, streepjes of dierenprint. Daar lees meer.

Contacteer ons